Skip to content

¡Lär känna oss!

Costa Rica Wildlife Trails är ett turistföretag med socialt ansvar, specialiserat på Costa Rica som turistdestination, vi är en costaricansk familj med mer än 25 års erfarenhet av mottaglig turism, vi arbetar på alla marknader inom segment från den hållbara landsbygdsturismen upp till lyxsegmentet. Våra centrala kontor är belägna i hjärtat av huvudstaden San Jose, varifrån all drift av våra tjänster utförs. Vårt företag kännetecknas av att arbeta med inhemska leverantörer med miljövänliga metoder för att säkerställa lägsta möjliga påverkan på naturen i detta lilla tropiska paradis.

Vi gör skräddarsydda erbjudanden som anpassar sig till våra kunders krav och behov, även vi är kända för kvaliteten på var och en av de kontrakterade tjänsterna, vi har vård- och akuttjänster 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året på spanska, engelska , tyska och franska.

Vi är älskare av Costa Rica och dess natur, vi har ett team av motiverade säljare som älskar sitt land och bryr sig passionerat om sitt arbete, som kan ansluta rutter och rekommendera tjänster i hela det nationella territoriet.

Uppdrag

Vårt huvudsakliga uppdrag är att försäkra att alla våra kunder får en oförglömlig reseupplevelse baserat på kvaliteten på de tjänster vi erbjuder.

Vi är certifierade proffs med lång erfarenhet av mottaglig turism, designar reseprogram för enskilda resenärer och grupper inom Costa Ricas och Centralamerikas territorium. Vår främsta styrka ligger i vår kundservice under 365 dagar om året, vi utför ett utarbetat urval av produkter som prioriteras vid anställning av småföretag, vilket bidrar till den sociala ekonomiska utvecklingen i Costa Ricas landsbygdsregioner.

Syn

Vår vision är att vara det ledande företaget som tillhandahåller turisttjänster i Costa Rica. Dessutom uppnår vi en kontinuerlig förbättring av produkterna, vi erbjuder för att uppnå kontinuerlig tillväxt i vårt företag.

Fördelar med våra tjänster:

få det upprättat och skickat till din e-postadress.

•     Alla våra erbjudanden inkluderar detaljer som beskrivningar, foton och inkluderade tjänster.

•     Costa Rica Wildlife Trails är en aktiv medlem av Costa Ricas institute of tourism (ICT), vi har alla certifikat och krav som krävs för att verka inom Costa Rica.

•     Vi har nödtjänster 24 timmar om dygnet på spanska, tyska, engelska och franska till alla våra kunder i och utanför Costa Rica.

•      Vi kontrakterar produkter som har certifikat för hållbar turism för att säkerställa minimal påverkan på naturen.

•     Costa Rica Wildlife Trails debiterar dig inte för ändringen av din resplan förrän du får det bästa förslaget som gjorts enligt din smak eller tillfredsställelse.

•   När du bokar hos oss kommer en del av pengarna att användas för att hjälpa ett socialt projekt och stipendier för barn i Costa Rica, vi är mycket engagerade i socialhjälp.